Реклама

неделя, 8 март 2009 г.

Мистьр Олимпия 2005-Последната победа на Рони Колман


• Класиране

1. Рони Колман
2. Джей Кътлър
3. Густаво Бадел
4. Гюнтер Шлиеркампф
5. Виктор Мартинес
6. Денис Джеймс
7. Мелвин Антъни
8. Бранч Уорън
9. Дарем Чарлз
10. Мустафа Мохамед

• Преди състезанието

И през 2005-та година шоуто на най-добрите билдери както винаги се проведе в Лас Вегас. Това бе четиридесетото юбилейно издание - толкожа бяха и гафовете които го съпроводиха. 15 октомври,9:30ч сутринта пред хотел „Орлеанс Арена” вече има прилична опашка - всеки очакваше пристигането на шампиона. След минути от черен „Линкълн” излезе Рони Колман и започнаха гафовете. Помолиха Рони Колман за лична карта, ами ако нямаше, щяха ли да го пуснат да се състезава?


Състезанието бе съпътствано от още гафове, които за щастие не попречиха на най-големите звезди във бодибилдинга да направят невероятно шоу. Организаторите бяха предвидили демонстрация по вдигане от лег. На сцената излезе Джин Ришняк той се опита да вдигне 461кг, успя да смъкне щангата до гърдите си и така си остана.Домакините го изнесоха на носилка.

• Фаталната Петица

Пети остана Виктор Мартинес който и тук имаше много фенове. Четвъртото място остана за Гюнтер Шлиеркампф, които направи най-доброто си състезание.Беше ясно и кой ще заеме третото място. И тази година то бе за Густаво Бадел. Съдиите и сега отредиха второ място за Джей Кътлър.
И за осми пореден път над всички беше Рони Колман, които като чу името си се свлече на земята за около 5 минути, ридаейки от радост и отправяйки благодарствени молитви. Той благодари на Бог, на майка си и пожела на всички да не се предават в преследването на целите си.

Няма коментари:

Публикуване на коментар